Vibration Diagnostics Engineer (40 uur)

 

Wat is jouw opdracht? 

SPM Instrument is de specialist op het gebied van high tech online en portable meetsystemen voor conditiebewaking en trillingsanalyse op roterende machines.

De afdeling Technical Support is verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan werkzaamheden, zoals engineering, implementatie en in bedrijfstellen van meetsystemen, uitvoeren, analyseren en rapporteren van trillingsmetingen en het ondersteunen van onze klanten.

Je doel is een netwerk van tevreden klanten te onderhouden en verder op te bouwen. Deze klanten komen bij SPM Instrument terug omdat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over ongewenste stilstand van het machinepark. Ze kunnen vertrouwen op een continu productieproces door betrouwbare conditiebewaking. Dit doel bereik je met een combinatie van service gerichtheid en technisch advies.

 Hoe ga je dat aanpakken?

Na een zorgvuldige inwerkperiode inclusief de benodigde training ga je aan de slag met een aantal klanten en projecten. Je klantenkring bestaat uit diverse type bedrijven zoals eindgebruikers in de industrie en maritieme sector, maar ook machinebouwers en servicebedrijven. Als Technical Support engineer ben je het visitekaartje van SPM Instrument. Je bent verantwoordelijk voor het installeren en inbedrijfstellen van portable en permanente conditie bewakingssystemen, c.q. het uitvoeren en analyseren van trillingsmetingen. Daarnaast ondersteun je jouw klanten in het gebruik van deze systemen en werk je nauw samen met de accountmanagers om gezamenlijk de doelstellingen van de klant te realiseren.

 Wat breng je daarvoor mee?

  • Flexibele en servicegerichte instelling
  • MBO/HBO werk- en denkniveau bij voorkeur een E- of Wtb specialisatie.
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Ervaring met trillingsmeettechniek

Waar ga je dit doen?

SPM Instrument AB is marktleider in condition monitoring technologie en heeft vijftig jaar verschillende industrieën wereldwijd voorzien van high perfomance condition monitoring oplossingen. De focus van SPM ligt op verbeteren van de beschikbaarheid van productie-installaties. Klantentevredenheid is een belangrijke drijfveer en daarom werkt SPM Instrument continu aan het verbeteren van de overall prestaties van de organisatie.

Het hoofdkantoor, de R&D afdeling, de productie en het opleidingscentrum van SPM zijn gevestigd in Strängnäs, Zweden. De SPM Groep bestaat uit meer dan 220 toegewijde professionals waarvan er 80 werken op het hoofdkantoor en in de fabriek in Zweden. De vestiging in Drunen fungeert als verkoop- en serviceorganisatie voor de Benelux en is met name gericht op de industriële, maritieme en offshore markt.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Dynamische werkomgeving binnen een hecht team met jarenlange expertise
  • Een grote diversiteit aan klanten en industrieën
  • Innovatieve high tech producten met hoge kwaliteitsstandaarden
  • Interne en externe trainings- en opleidingsmogelijkheden
  • 100% familiebedrijf gericht op de lange termijn
  • Professioneel en servicegerichte organisatie

Jouw sollicitatie kun je sturen naar rick.verbij@spminstrument.nl

Ook voor vragen kun je bij Dhr. Verbij terecht: 0416-373176