Intellinova Parallel MB with HMI display

Intellinova Parallel MB systeemkast met de HMI option vereenvoudigt de meetpunt configuratie en het instellen van alarmen.

SPM Instrument introduceert nu de nieuwe HMI-optie voor Intellinova Parallel MB. Met een duidelijke focus op het vergroten van het gebruiksgemak van de bestaande Intellinova Parallel MB units. De HMI optie vereenvoudigt de meetpunt configuratie en het alarmbeheer voor gebruikers die niet bekend zijn met het Modbus-protocol.

Intellinova® Parallel MB is een compact en robuust systeem voor parallelle conditie metingen op 4 kanalen. Dit meetsysteem ondersteund alle technieken voor zowel trillings- als schokpulsmetingen die een directe conditie evaluatie bieden. De unit is een uitstekend instrument voor eerstelijns conditie bewaking voor een breed scala aan industriële toepassingen. De nieuwe optie met een HMI-display (touchscreen) maakt het apparaat toegankelijker voor iedereen. 

Intellinova Parallel MB met HMI-display maakt onze geavanceerde meettechnologie, inclusief de gepatenteerde HD-technologieën, toegankelijk via een gebruiksvriendelijke en eenvoudige grafische interface. Zonder de noodzaak en expertise in databasemanagement, is de Intellinova Parallel MB met HMI een "out-of-the-box" -oplossing met ruime aanpassingsmogelijkheden, die minimale gebruikersopleiding vereisen. Meetconfiguraties voor de bewaking van typische machinecombinaties zoals motor-pomp of ventilator-motor zijn voorgeprogrammeerd voor nog meer gebruiksgemak.

Het HMI-display kan maximaal twaalf Intellinova Parallel MB-eenheden met elk vier kanalen aansturen, waardoor het systeem maximale flexibiliteit biedt zodat de oplossing aan alle behoeften kan voldoen. Het display kan worden geïnstalleerd in dezelfde kast als de meeteen units, of op andere geschikte locaties, indien nodig. Ter aanvulling van bestaande Intellinova Parallel MB-installaties, is het ook mogelijk om de HMI afzonderlijk aan te schaffen.


Neem voor meer informatie contact op met ons, of download hier de flyer.